cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CBS; 32 – CB ARTÉS; 35

Avui, dissabte dia 1 d’octubre, l’infantil masculí del CB Solsona ha disputat el primer partit de la temporada a casa davant del CB Artés. Els solsonins han realitzat un bon partit però les ganes i el sacrifici al final no s’ha pogut traduir en la primera victòria de la temporada per molt poquet.

El partit no començava gaire bé per al Solsona que tot i fen una bona defensa, veia com l’Artés es distanciava en el marcador en els primers períodes del partit. La bona defensa realitzada per part dels solsonins feia que al descans del partit els visitants només haguessin pogut anotar 23 punts, però les errades en atac i les pilotes perdudes feien que el marcador fos de 12-23. A la represa, el partit seguia el mateix guió que a la primera part ja que les defenses s’imposaven clarament als atacs rivals. Això feia que al final del sisè quart el marcador fos de 27-16. Però en l’últim tram del partit els solsonins han pogut córrer i trencar la defensa dels rivals i d’aquesta manera acostar-se al marcador.

La reacció solsonina feia que la diferència en el marcador disminuís fins a tan sols un punt a falta d’un minut. Al llarg d’aquest minut els locals han tingut diverses oportunitats per situar-se per davant del marcador però la precipitació i algunes errades feien que el partit es decantés cap al bàndol visitant (32-35).

En resum, gran primer partit del infantil masculí on s’ha pogut veure reflectit el treball realitzat al llarg de tots aquests entrenaments i un equip que ha demostrat moltes ganes i una bona actitud per a poder afrontar la temporada.

A seguir treballant!

Jordi Vila