esdeveniments

Solsona torna a acollir la final del Campionat de Catalunya Preinfantil Femení

Els millors equips de basquetbol d’arreu de Catalunya de noies nascudes el 2003 lluitaran pel Campionat.

Aquest 4 i 5 de juny el pavelló municipal de Solsona serà l’escenari de les finals del Campionat de Catalunya Preinfantil Masculí que organitza la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col•laboració del Club Bàsquet Solsona.
Competiran en tres tandes d’eliminatòries els vuit equips d’arreu de Catalunya que han aconseguit la classificació, que són els següents:

•       CB IGUALADA A
•       CB OLOT BLAU
•       CB TARRAGONA
•       CE SANT NICOLAU MAS CAROL
•       CITYLIFT UNIGIRONA
•       LIMA-HORTA BASQUET
•       OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA
•       TGN BÀSQUET

Al CB Solsona li toca desenvolupar la tasca d’amfitrió, la qual cosa comporta atendre adequadament als equips participants i assegurar que el campionat es pugui desenvolupar amb les millors condicions tècniques, logístiques i de servei als esportistes i al seu seguici.

Hi haurà amplis reportatges fotogràfics de la competició, que ja es podran visualitzar in situ en el mateix pavelló. A més, per al seguiment del Campionat arreu de Catalunya, es disposa d’una web específica:

http://preinfantilfemeni2016.cbsolsona.com/

Alhora també hi haurà una seguiment continuat mitjançant les xarxes socials Twitter, (amb l’etiqueta #solsona16bq) i Facebook.

Es jugaran un total de 12 partits en els dos pavellons, en sessions de dissabte matí i tarda i diumenge al matí. La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis del Campionat de Catalunya Preinfantil, amb presència d’autoritats esportives, està previst que tingui lloc el diumenge 5 de juny a un quart de dues.