cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CBS; 74 – CB Llívia-Puigcerdà; 47

 

Esplèndid partit per segellar una temporada força complicada

Jugadores: Maria Pujol, Júlia Villaró, Laia Torra, Núria Algué, Isis Baraldés, Marta Armengol, Estel Aymerich, Martina Marçal, Gemma Vendrell, Mar Masdenpinós.

Parcials: 22-10, 23-9, 17-14, 12-14.

 

El passat dissabte es va disputar l’últim partit de la temporada. Les solsonines rebien al Llívia-Puigcerdà; equip que a la seva pista va guanyar a les solsonines per un contundent resultat. Aquesta vegada no va ser així, tot i que els primers temptejos van ser favorables a les visitants; les solsonines van saber reaccionar i a mitjans del primer quart van aconseguir capgirar el marcador. De res va servir el minut de temps mort de les visitants; ja que l’avantatge de les solsonines es va anar disparant fins arribar a la mitja part amb una diferencia de +26 punts.

A la represa una tímida reacció de les cerdanes semblava que poguessin reduir diferències, però les solsonines no ho van permetre; van tornar a agafar les rendes del matx i inclús posar més diferència en el marcador.

Bona imatge per acomiadar una temporada que no ha estat gens fàcil per aquestes joves jugadores.