cadet femenícròniques

Crònica del Cadet femení, CBS; 47 – CB Roda; 58

 

 

Maria Pujol, Júlia Villaró, Laia Torra, Núria Algué, Estel Aymerich, Pat Camarero, Martina Marçal, Mar Masdenpinós.

Parcials: 9-16, 9-10, 12-18, 17-14.

Les errades defensives decanten la balança a favor del Roda: El partit ha estat igualat fins a les acaballes del primer quart; quan per culpa de la fluixa defensa local, les visitants han agafat un lleuger avantatge que han anat augmentant fins a un parcial de 11-24 al minut 15 de partit. 7 punts seguits de les solsonines han tornat a ajustar el marcador i arribar a la mitja part en un desavantatge de 8 punts. El tercer quart ha estat dominat per les osonenques que s’han aprofitat de les errades de les locals i sobretot de la manca d’encert de les solsonines..

Ha estat en l’últim quart quan hem vist la millor versió del C.B Solsona aquesta temporada; un intercanvi de cistelles dels dos equips on les solsonines han transformat 5 triples en la segona meitat, 4 en l’últim quart; col·locant-se a manca de 3 minuts per finalitzar el matx a tan sols 5 punts per sota: Però les osonenques no s’han deixat sorprendre; han seguit fidels a la seva defensa zonal i han tibat de les individualitats de les seves millors jugadores per endur-se el partit.