cròniquesmini masculí

Crònica del mini A, CBS; 50 – Bàsquet Berga; 71

 

Partit difícil el que va disputar  l’equip Mini A al pavelló de Solsona davant d´un fort Berga. L’equip visitant, físicament molt fort i amb una defensa intensa, va dificultar molt el joc dels locals.

L’equip taronja, tot i que no va fer un bon partit, va aconseguir mantenir-se dins del partit fins el 6è quart, resultat 44-50. A partir d’aquí el Solsona no va saber mantenir el nivell de joc que havia mostrat fins al moment.

Els jugadors taronges van abusar del bot i del joc individual, no van saber mantenir la calma i es van apartar de la línia de joc que habitualment fan. El 7è i 8è període van ser un càstig pels solsonins degut a que físicament no estaven bé i la defensa feia aigües per tot arreu. Aquest fet va permetre a l’equip rival atacar amb facilitat i marxar definitivament en el marcador.

 

Amb tot, el resultat final no fa justícia als sis períodes que el CBS va jugar a un bon nivell i va poder tractar de tu a tu als berguedans.

 

D’aquest partit s’ha d’aprendre la lliçó que NO es pot abandonar la rutina de joc establerta, quan fem el que sabem fer anem bé, quan cadascú fa la guerra pel seu compte l’equip perd el nord.