cròniquesmini masculí

Crònica del mini A, Bàsquet Oms A; 50 – CBS; 49

Partit molt complicat el que va jugar l’equip Mini A del CB SOLSONA a la pista de l’OMS A, de Manresa. El camp manresà té unes dimensions petitíssimes i això fa que gairebé sigui impossible moure´s amb normalitat i menys botar amb fluïdesa.
L’equip taronja va optar per una defensa pressionant durant tot el partit per tal de provocar errades en les passades del contrari i pèrdues de pilota. En atac, es va fer un joc on la passada va predominar per sobre el bot, passades molt curtes per evitar pèrdues i molt moviment de tots els jugadors després de cada passada.
Amb aquest plantejament tàctic el SOLSONA va poder aconseguir petits espais i posicions de tir que va saber aprofitar molt bé. L’equip local va sortir també amb una defensa pressionant que va dificultar poder arribar al camp contrari amb facilitat.
Partit molt intens per les dues parts amb alternances contínues en els marcadors i sense un clar dominador del partit.
El CB Solsona va disposar de l’última pilota de partit amb un resultat de 50-49 però, malauradament el tir va tocar l’anella i no va entrar. Gran partit dels dos equips, molt treballat físicament i tàcticament i amb una igualtat absoluta per les dues parts.
Felicitats !!!!, l’actitud boníssima…