cadet masculícròniques

Crònica del CB Cornellà 2000; 75 – CBS; 62

Aquest dissabte, dia 13 de febrer, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Cornellà 2000, el partit corresponent a la quarta jornada d’aquesta nova lliga regular. Els solsonins van realitzar un bon partit però no van poder endur-se la victòria.

El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona que tenia el control del partit però, malgrat la seva superioritat en el joc, el primer període acabava amb un 16-13 en el marcador. En el segon quart del matx seguiria el mateix guió que en el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bona defensa que bloquejava l’atac dels rivals; en atac vam aconseguir treure moltes faltes que ens permetien anotar des de la línia de tirs lliures aconseguint arribar al descans amb un marcador favorable de 32-35. A la represa el conjunt local va perdre una mica el ritme mostrat durant la primera meitat i provocava que el Cornellà aconseguís avançar-se en el marcador. El tercer període finalitzava amb un marcador de 57-49, desprès d’un dolorós parcial de 25-14. El partit arribava al seu final i el partit estava igualat. Va ser en aquests instants quan els nombrosos rebots ofensius aconseguits pels locals feien que tinguessin molts més llançaments i oportunitats per aconseguir distanciar-se en el marcador. A això se li van sumar diverses errades ofensives per part dels solsonins que feia decantar la balança del partit cap als contrincants que, d’aquesta manera, aconseguien endur-se un partit molt important.

També cal destacar l’expulsió de l’entrenador del Solsona, Martí Prades que, desprès que l’àrbitre li xiulés dues tècniques de forma incoherent, va haver d’abandonar el partit en els últims instants del matx.

En definitiva, bon partit del cadet masculí però insuficient per a aconseguir la seva primera victòria en aquesta lliga que fa que el Solsona encadeni quatre derrotes consecutives.

A seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila