cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 70 – Bàsquet Almeda 2; 80

Aquest dissabte, dia 30 de gener, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el Bàsquet Almeda 2, el partit corresponent a la tercera jornada d’aquesta nova lliga regular. Els solsonins van realitzar un bon partit però insuficient per a poder endur-se’n la victòria.

El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona que feia que el marcador del final del primer període acabés amb empat a 17. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bona defensa que dificultava l’atac dels rivals, especialment en els últims minuts abans del descans. Tot i així al descans s’hi va arribar amb un marcador de 37-41.

A la represa el Solsona va continuar lluitant per endur-se el partit però el rival aconseguia distanciar-se una miqueta més al final del període. El tercer període finalitzava amb un marcador de 54-62. Malgrat tot, els solsonins encara estaven dintre del partit i més després de realitzar un bon inici, en l’últim quart, que els permetia apropar-se al marcador. Malgrat això, no va ser possible mantenir aquesta dinàmica en els últims minuts en que els rivals van aprofitar-ho per trencar el partit i aconseguir guanyar. El partit acabava amb un definitiu 70-80.

En definitiva, bon partit del cadet masculí però insuficient per a aconseguir la seva primera victòria en aquesta lliga que fa que el Solsona encadeni tres derrotes consecutives.

A seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila