esdevenimentsgeneralmini femenímini masculí

53è Trofeu Molinet de minibàsquet

El Trofeu Molinet, el torneig de minibàsquet més antic del país i únic a Europa, ja escalfa motors obrint les seves inscripcions per aquesta 53a edició.

– INSCRIPCIONS disponibles clickant aquí

Cada equip inscrit en aquest 53è Trofeu Molinet de minibàsquet rebrà dues pilotes de joc BÁDEN, gentilesa del proveïdor i pilota oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Durant aquest anys, centenars de jugadors i jugadores han participat en aquest històric torneig, alguns dels quals es troben disputant les lligues més importants d’Europa i del món.

Nadal de minibàsquet, Nadal de Molinet

La Federació Catalana de Basquetbol convida a tots els clubs a participar amb els seus equips de minibàsquet en aquest torneig en el que es disputen més de 100 partits i en el que any rere any no falten tot tipus de sorpreses i activitats lúdiques i festives pels practicants més joves del nostre esport.

En aquesta edició i entre tots els participants es sortejarà, entre d’altres obsequis, una pilota oficial de minibàsquet signada per la badalonina Anna Cruz, recentment campiona de la WNBA i primera catalana en aconseguir-ho.