cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CB Solsona; 82 – CB Esparreguera Verd; 49

Avui, diumenge dia 18 d’octubre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Esparreguera Verd, el partit corresponent a la segona jornada de lliga. Els solsonins han realitzat un gran partit i s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit ha estat determinant per al transcurs del mateix ja que els solsonins han aconseguit un avantatge de 21-7 gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac. El segon quart ha estat més igualat però la diferència s’ha mantingut fins a la mitja part del partit (40-28). A la represa, els solsonins han tornat a sortir amb moltes ganes i una molt bona actitud que ha permès augmentar la diferència en el marcador, això explica el resultat del final del tercer quart (69-34). La distància s’ha mantingut fins el final del partit (82-49). La creu del partit ha tornat a ser el percentatge d’encerts en els tirs lliures amb només un 27% d’encerts (7/26).

En definitiva, doncs, gran segon partit del cadet masculí on s’ha pogut veure reflectit el treball realitzat durant la setmana i un equip que ha demostrat moltes ganes, una molt bona actitud i un gran joc que fan ser optimistes per tal d’afrontar els següents partits.

Dos de dos, a seguir treballant!

Martí Prades i Jordi Vila