cròniquessenior femení

Crònica del sènior femení: CB Vilatorrada; 49 – CB Solsona; 25

 

Primer partit de la temporada jugat a fora, a la pista del Sant Joan de Vilatorrada on l’equip sènior femení va perdre per un marcador final de 49 a 25.

Vist el marcador pot semblar un partit per oblidar, però la veritat és que se’n poden treure bones conclusions i ens deixa bones sensacions.

El primer quart va destacar pel triomf de la defensa sobre l’atac i on el CB Solsona va anar dues vegades davant el marcador, el resultat final de 7 a 5 després dels primers 10 minuts dóna a entendre com va anar la dinàmica del partit. El segon quart va ser nefast per l’equip solsoní on va veure que la manca d’efectius (només eren 7 jugadores), va fer que tant el cansament físic com mental va pesar molt en les nostres jugadores, ja que van haver de jugar també contra el petit marge d’apretar més en defensa per no col·lapsar-se amb les faltes personals. El resultat de la primera part va ser de 23 a 7.

El tercer quart va veure el millor joc de les solsonines que van poder guanyar el tercer quart per un 14 a 15, deixant molt bones sensacions i un bon joc, on l’esforç de totes elles va ser fonamental. Ja en el quart període i amb les nostres amb un alt grau de fatiga, va ser del tot impossible seguir amb la línia del tercer quart, acabant el partit amb el resultat abans esmentat de 49 a 25.

Tot i la derrota davant d’un equip molt més rodat i físicament més ben preparat, ens dóna marge per pensar que el nostre equip pot créixer molt i donar-nos alegries durant el campionat.

Ànims a tot l’equip i a seguir endavant !!!

Jordi Vila