cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí: CB Solsona; 53 – CB Vilatorrada; 67

Una defensa zonal del rival ens deixa bloquejats.

Parcials: 9-14, 16-25, 12-10 i 16-18.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Vila, Marc, Òscar, Arnau, Èric i Marcel.

El passat dissabte 10 d’octubre el Júnior masculí del CB Solsona afrontava la segona jornada de la lliga, el rival era el CB Vilatorrada.

En la primera part vam començar igualat amb poca anotació ja que les defenses es van imposar als atacs però a poc a poc els visitants aconseguien anotar de forma més regular mentre els solsonins no aconseguíem trobar solucions a la defensa zonal del rival, per això marxàvem al descans perdent de 14 punts.

La segona part vam aconseguir millora la nostra defensa, fent que ells també trobessin dificultats per anotar, però nosaltres no aconseguíem millora la nostra efectivitat en el tir exterior i sobretot el mal percentatge en tirs lliures 15 anotats de 37 intents feia que remuntar el partit fora impossible.

S’ha de millorar el percentatge de tir, no perdre tantes pilotes i sobretot ser més durs mentalment per no bloquejar-nos a la hora de jugar.

Pròxim partit aquest dissabte a les quatre ens desplacem a Terrassa per jugar contra el Sferic, intentarem primer millora ofensivament i després lluitar per guanyar el primer partit.

Moha Benzakur